https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_10.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com https://www.airport-athens.com/ https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_7.html Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου η πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών - Σύλλογος Καθαριστών Σχολειων Αργολιδος & Ερμιονιδος



όπως ανακοίνωσε χθες από την Πάτρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος την ερχόμενη εβδομάδα «κλειδώνει» ο τρόπος πρόσληψής τους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών οι σχολικές καθαρίστριες θα προσλαμβάνονται από το τέλος Αυγούστου μέχρι το τέλος Ιουνίου με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και ενιαίο μισθό.«Βάλαμε τέλος στο μεσαίωνα των εργασιακών σχέσεων των σχολικών καθαριστριών», ανέφερε.




ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

YOU TUBE CHANNEL

Δειτε τα βιντεο μας εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Απαραίτητα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΕφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓιατροί ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τιμές Καυσίμων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ