https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_10.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com https://www.airport-athens.com/ https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_7.html Γέμισαν με μαθητές τα δημοτικά του Ναυπλιου. Η προεδρος των σχολικων καθαριστριων στο Best TV ( BINTEO) - Σύλλογος Καθαριστών Σχολειων Αργολιδος & Ερμιονιδος

Με την παρουσία σχεδόν όλων των μαθητών ξεκίνησαν τα μαθήματα στα δημοτικά σχολεία του Ναυπλιου.

Κάποια κενά θα υπάρξουν αλλα υπολογιζετε συμφωνα με τον  Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αντώνη Ντέμο και υπολογιζετε στο 5% 

Οι αίθουσες ήταν σωστά διαρρυθμισμένες και τα αντισηπτικά στη θέση τους. Ο καθαρισμός των σχολείων θα γίνεται από τις υπάρχουσες καθαριστριες για τις οποίες προβλέπεται επέκταση του ωραρίου τους.

Η πρόεδρος των σχολικών καθαριστριών κ. Βαλεντινα Σαδικου αναφερθηκε για μια ακομα φορα στα προβληματα που αντιμετωπιζουν με τις συμβασεις τους και οτι για μια ακομα φορα οι σχολικες καθαριστριες καλουνται να ειναι στην πρωτη γραμμη και να δωσουν την μαχη με την καθαριοτητα στα σχολεια. 




ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

YOU TUBE CHANNEL

Δειτε τα βιντεο μας εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Απαραίτητα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΕφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓιατροί ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τιμές Καυσίμων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ