https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_10.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com https://www.airport-athens.com/ https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_7.html Συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλιου είχαν οι Πρόεδροι Α'βαθμιας & Β'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Ναυπλίου και ο Πρόεδρος Α'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Άργους Μυκηνών,με το σωματείο Καθαριστριων Αργολιδας. (ΦΩΤΟ) - Σύλλογος Καθαριστών Σχολειων Αργολιδος & Ερμιονιδος



Συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλιου είχαν σήμερα Σάββατο 30-5-2020 η κ. Μαρία Ραλλη- Πιτσακη Πρόεδρος Α'βαθμιας & Β'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Ναυπλίου και ο κ. Ευαγγελος Τζαβέλας Πρόεδρος Α'βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Άργους Μυκηνών,με το Δ.Σ. και τα μελη του σωματείου Καθαριστριων Αργολιδας.
         Συζήτησαν για το θέμα της καθαριότητας στην α'βαθμια που ανοίγει την Δευτέρα και τους συνέστησαν μεγάλη προσοχή στο ευαίσθητο αυτό θέμα λόγω και του covid-19. Η Πρόεδρος και τα μέλη συμφώνησαν για μια ακόμη φορά οι καθαρίστριες να είναι στις θέσεις τους την Δευτέρα το πρωΐ με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και στην πανδημία που αντιμετωπίζουμε. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τα Μ.Α.Π. και αλλά στον κλάδο με τον κ. Τζαβέλα και υποσχέθηκε ότι σύντομα με την συνεργασία του ίδιου και του σωματείου θα λυθούν και στον δήμο Αργους-Μυκηνων.













ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

YOU TUBE CHANNEL

Δειτε τα βιντεο μας εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Απαραίτητα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΕφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓιατροί ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τιμές Καυσίμων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ