https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_10.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com https://www.airport-athens.com/ https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_7.html Συνάντηση Πετσελη Χρήστου (Αντιδήμαρχος υπεύθυνος καθαριότητας δήμου Αργους-Μυκηνών) με την Πρόεδρο του Σωματείου Καθαριστριών - Σύλλογος Καθαριστών Σχολειων Αργολιδος & Ερμιονιδος

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπης του Δήμου Άργους Μυκηνών στην οποία συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος καθαριότητας κος Πετσελης Χρηστος και η πρόεδρος   του Σωματείου Καθαριστριών Αργολίδας κυρία Βαλεντινα Σαδικου. Στην συνάντηση η Πρόεδρος ενημερώθηκε ότι οι Πρόεδροι Σχολικων Επιτροπών σε συνεννόηση με τον κύριο Πετσελη, όλες οι Σχολικές Καθαρίστριες έχουν πέραση την διαδικασια του τεστ covid-19 . Επίσης ο κος Πετσελης σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Συλλόγου οι καθαριστριες της Πρωτοβάθμιας θα ενισχύσουν την καθαριότητα στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Η πρόεδρος του σωματείου ζήτησε από τα μέλη, την προσοχή τους στο θεμα καθαριοτητας, ενω    ο κος Πετσελης τόνισε ότι: «H καθαριότητα των σχολικών μονάδων πρέπει να είναι και θα είναι συνεχής, πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των μαθημάτων, ώστε να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος για την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών. 






ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

YOU TUBE CHANNEL

Δειτε τα βιντεο μας εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Απαραίτητα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΕφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓιατροί ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τιμές Καυσίμων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ