https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_10.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com https://www.airport-athens.com/ https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_96.html https://skdimnafpliou.blogspot.com/p/blog-page_7.html Υπ.Εργασίας: Έρχεται νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους - Σύλλογος Καθαριστών Σχολειων Αργολιδος & Ερμιονιδος


«Η μάχη ενάντια στην ανεργία είναι καθημερινή. Η μείωσή της κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες επετεύχθη με κόπο, όπως και η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11% και η κατάργηση του υποκατώτατου.

Είναι νίκες των εργαζομένων και της κυβέρνησης, όπως και η νίκη για τη μη μείωση των συντάξεων. Έτσι θα κερδίσουμε και τη μη μείωση του αφορολόγητου», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στoν ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο Υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας. Ερωτώμενος για την υπόθεση της Novartis, ο Υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι «είναι κοινή διαπίστωση η ύπαρξη του σκανδάλου σε διεθνές επίπεδο, και διεθνής είναι και η έρευνα που διεξάγεται. Γνωρίζουμε επίσης πως έχει χαθεί δημόσιο χρήμα από τις παρεμβάσεις της εταιρίας, άλλωστε και η ίδια παραδέχεται πως έχει προβεί σε χρηματισμό πολιτικών προσώπων ανά τον κόσμο. Μένει να εξεταστεί αν και σε τι βαθμό εμπλέκονται τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία αναφέρονται στην υπόθεση», ενώ σχετικά με τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί σκευωρίας απάντησε ότι «μακάρι να αποδεικνυόταν η αθωότητα των εμπλεκομένων ώστε να μην πληγεί ακόμα περισσότερο η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά ας αναμένουμε τα αποτελέσματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

YOU TUBE CHANNEL

Δειτε τα βιντεο μας εδω

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Απαραίτητα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΕφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΓιατροί ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τιμές Καυσίμων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ